Blog

Nieuws: Bek 1 op 1 publiceren neemt retailtak Molenberg bv over

bek-overname-molenberg-media

Omdat het voor ons een bijzondere kans biedt om ons klantenportfolio nog verder uit te breiden, nemen wij per direct een deel van de activiteiten van het failliet verklaarde Molenberg bv over. Het betreft hierbij de retailtak van de Zwolse onderneming, die enkele grote retailketens omvat. Met de overname explodeert het aantal van ruim 2.000 winkelpromotiepakketten die we al wekelijks produceren, naar maar liefst circa 3.200 pakketten.

Onze directie en curator Dignus Meulenberg van Benthem Gratama Advocaten in Zwolle, zijn de overname deze week overeengekomen. Door onze specialisatie in retailoplossingen, zoals online en offline promotiemateriaal en fulfilment op maat, kunnen we het klantenpakket van Molenberg ultiem van dienst zijn. “Een groot deel van de relaties van Molenberg komt uit de retail, waar onze organisatie volledig op is ingericht. We zijn gespecialiseerd in POS-materiaal voor retail-Nederland. Daarom kunnen we dankzij onze Winkelpakketmodule© de klanten van Molenberg optimaal bedienen”, aldus Niels Bek, onze directeur-eigenaar.

Totale exploitatie
Daarnaast nemen we de komende periode de totale exploitatie van Molenberg voor onze rekening. Daarmee voorkomen we dat de productie in Zwolle wordt stilgelegd. “Samen met de medewerkers van Molenberg zorgen wij dat de exploitatie in deze periode zo soepel mogelijk doorloopt en klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van de situatie. De komende tijd zullen wij met curator Meulenberg het exacte vervolgplan van het faillissement bepalen”, gaat Niels verder. Het is nog niet duidelijk of het bedrijf in Zwolle open blijft.

Explosieve groei
Wekelijks produceren we al ruim 2.000 winkelpakketten. Dit worden er nu 3.200. Dat baart ons geen zorgen: “Deze plotselinge explosieve groei heeft geen effect op onze huidige producties. We zijn erop voorbereid om snel te kunnen schakelen, en onze systemen kunnen de extra capaciteit aan. Bovendien is het een mooie kans om onze retailportfolio nog verder uit te breiden”, vertelt Niels.

Meer weten over de overname van de retailtak van Molenberg bv? Neem dan contact met ons op.

bek-overname-molenberg-media
Interesse gewekt?

Interesse gewekt?

Praat met Roel

0413 - 34 15 06
E: roel.nikkelen@bek.nl