Bek gaat nu óók solar!

Groen ondernemen

Bij Bek 1 op 1 publiceren produceren we al sinds jaar en dag met duurzame technieken en materialen. Werken we aan duurzame relaties. Maar we zijn niet te beroerd om extra stappen te blijven zetten. Zo gaan we ons dak uitrusten met liefst 618 zonnepanelen, waarmee we straks bijna 300.000 kWh aan stroom opwekken. Goed voor een derde van ons totale verbruik. Én goed voor onze planeet!

Voor een betere omgeving
Als innovatieve speler in de markt van retailcommunicatie willen we graag bijdragen aan een betere omgeving. Met aandacht voor mens, maatschappij en milieu. We gaan hierin zelfs een stap verder dan de vanzelfsprekende groene initiatieven, zoals afvalscheiding, energiebesparing en het terugdringen van milieubelastende stoffen. Samen met onze partners pakken we ieder praktisch uitvoerbaar idee aan om nóg groener te ondernemen.

Verantwoord
Met het ISO 14001 certificaat voldoen we aan de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Daarbij blijven we continu kijken naar mogelijkheden om verbeterslagen te maken en de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te verkleinen. Ook beschikken we over het FSC®-certificaat en maken we gebruik van papier en karton dat FSC®-gecertificeerd is. Het FSC®-systeem staat garant voor verantwoord bosbeheer en daarmee de bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Zaken die we bij Bek serieus nemen en reuze belangrijk vinden!