Vacature

Vacature: Bindery Operator (Folder/Cutter)

Wie je bent

Je moet out-of-the-box kunnen denken, nauwkeuring, enthousiast, leergiering en flexibel zijn. Grafische geschoold zijn op mbo-niveau en enige jaren werkervaring hebben in een soortgelijke functie (op één van bovengenoemde machines)

Hebben wij je interesse gewekt, dan hebben wij een afwisselende baan voor jou in een team van professionele vakmensen die iedere dag de hoogste kwaliteit leveren.

Wat bieden wij je?
  • Een competitief salaris en voorwaarden, conform Grafimedia CAO
  • Intern & extern opleidingsprogramma
  • Vrijheid en ruimte om je talenten te ontwikkelen
  • Een afwisselende werkweek in ploegen die voorbij vliegt
  • Je komt te werken in een team van professionals en echte vakmensen die iedere dag met veel enthousiasme de klus klaren

Bindery Operator (Folder & Cutter)

Wij zijn op zoek naar grafische professionals die de beste resultaten willen maken voor onze retailklanten. Lees snel verder!

Samen werken aan een hoge klanttevredenheid, slimme oplossingen en perfecte service. Allemaal om het hart van onze klant harder te laten kloppen! Innovatief, dienstbaar, samenwerken, fun, eigenwijs, soms chaotisch en altijd hands-on: dat is werken bij Bek!

Jouw verantwoordelijkheden

Op onze afdeling Post-press verwerken wij dagelijks een grote hoeveelheid orders voor onze retailklanten. Dit zijn orders met korte doorlooptijden en dit vraagt dus om overzicht en snel schakelen. Deze afdeling groeit enorm en we werken met geavanceerde apparatuur.

Als Bindery Operator (Folder & Cutter) ben je de aangewezen persoon om de binderij te versterken. In deze functie bedien je geheel zelfstandig (evt. na interne opleiding) de aanwezige grafische machines (Stahl-vouwmachines, Polar-snijmachines en een Muller Martini-verzamelhechter). Daarnaast zorg je ervoor dat de werkvloer netjes en geordend blijft. Het gaat om een functie in een ploegendienst (06:00 uur – 14:00 uur en van 14:00 uur tot 22:00 uur).

Geïnteresseerd?

Wil jij ons team met jouw enthousiasme versterken? Stuur dan je motivatie en cv naar annemieke.maassen@bek.nl.