Vacature

Vacature: Business Controller/Analist

Jouw profiel

Je bent in staat om op te treden als sparringpartner en je speelt samen met je collega’s een actieve rol in het continu verbeteren van de business. Hier haal je je voldoening uit! Je beweegt je gemakkelijk binnen de organisatie en bent communicatief uiterst sterk. Uiteraard ben je analytisch, je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en je bent een expert met Excel.

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau, richting bijvoorbeeld bedrijfseconomie of commerciële economie;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
Wat bieden wij je?

We bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een uiterst dynamische branche. Je krijgt de vrijheid om je talenten te ontwikkelen in een sterk groeiende organisatie. De functie is zelfstandig met veel ruimte voor ondernemerschap. Het is vanzelfsprekend dat wij je een marktconform salaris bieden.

De onderneming

Bek Groep bestaat uit twee bedrijven, te weten Bek 1 op 1 publiceren en New Brand Activators. Bek 1 op 1 publiceren is gespecialiseerd in het produceren van communicatiemiddelen in de vorm van drukwerk en portals tbv POS-materiaal en New Brand Activators is een reclamebureau met een eigen foto- en filmstudio. Relaties vinden bij ons alle ingrediënten om hun merk op een succesvolle en relevante manier onder de aandacht te brengen. Bek en New vormen samen hét communicatiewarenhuis, dat is gespecialiseerd in retailcommunicatie. In totaal werken we met zo’n 150 mensen. Zij willen haar relaties graag compleet ontzorgen met tóp dienstverlening en dito producten.

Bij New stellen we ons ten doel om zo effectief mogelijke communicatiemiddelen te ontwikkelen. En bij Bek doen we er alles aan om die vervolgens zo efficiënt mogelijk te produceren. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daar werken we aan met een enthousiast team van echte vakmensen. Ieders bijdrage aan onze communicatieketen is essentieel.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie en cv naar annemieke.maassen@bek.nl. Voor meer informatie kun je je wenden tot Herman Derix, CFO Bek Groep, via herman.derix@bek.nl

Business Controller/Analist (38 uur)

Voor de afdeling Finance & Control zijn we op zoek naar een Business Controller/Analist. Om de groei van onze organisatie goed te kunnen managen is analyse van relevante data essentieel. Wil jij een spilfunctie vervullen in onze groeiplannen? Lees dan snel verder!

Achtergrond

Onze organisatie groeit in zowel volume als complexiteit, enerzijds door autonome groei en anderzijds door kleinere overnames in de branche. Wij hebben enorme groeiambities, onze dienstverlening en producten breiden zich uit en we ontwikkelen nieuwe systemen en tools voor onze relaties.

De functie

Om deze groei goed te kunnen managen is analyse van relevante data essentieel. Als Business Controller heb je een spilfunctie in onze groeiplannen. Je verzamelt continu data en feiten en deze vertaal je tot inzichten over hoe wij presteren. Jij trekt doortastende conclusies en doet praktische aanbevelingen. Daarbij zul je ook verbeterprojecten initiëren en begeleiden. Ook signaleer je de informatiebehoefte binnen de organisatie en voorzie jij collega’s van betere informatie in combinatie met scherpe analyses.

Jouw belangrijkste taken:

– Mede bepalen wat de meest relevante stuurinformatie is intern en zorgen voor een goede rapportagestructuur;
– De stuurinformatie ook daadwerkelijk omzetten in relevante informatie voor de stakeholders op basis waarvan goed onderbouwde besluiten genomen kunnen worden;
– Initiatief nemen om rapportages te ontwikkelen en diepte-analyses die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse operatie en bij het maken van strategische keuzes;
– Het ondersteunen en uitdagen van de organisatie met belangrijke constateringen die uit de informatieanalyse zichtbaar worden;

Je rapporteert rechtstreeks aan de CFO en werkt nauw samen met MT-leden en het kader.