Vacature

Vacature: Financial Controller

Financial Controller (38 uur)


Voor de afdeling Finance & Control zijn wij per direct op zoek naar een Financial Controller. Gaat jouw hart sneller kloppen van cijfers en ben je accuraat? Lees dan snel verder!

Als Financial Controller binnen Bek denk je graag actief mee over veranderingen en procesverbeteringen. Met jouw diepgaande kennis over accounting processen en verslaggevingsonderwerpen weet je de vertaalslag te maken naar concrete impact. Je bent een echte sparringpartner voor onze Business Controller. Je spreekt de taal en bent in staat je in te leven in de wereld van financiële rapportages en analyses.

Je werkt samen met een gedreven en ambitieus team van finance professionals. Met elkaar leveren we een belangrijke bijdrage aan de professionaliseringsslag van onze organisaties. Je krijgt van ons de ruimte om het voortouw te nemen in nieuwe ontwikkelingen. Samen met je naaste collega’s bouw je doelgericht  verder aan een eigentijdse organisatie. Jouw analytische talenten spelen hierbij een doorslaggevende rol. De ultieme kans voor jou om betrokken te zijn bij strategische issues en het belang van de organisatie  voorop te stellen. Kortom: dit is een uitdagende functie voor een ervaren financial controller die het verschil weet te maken.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de financiële administratie en de daaruit voortkomende financiële maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Je stelt je onafhankelijk op en maakt en bewaakt onder meer de periodieke financiële rapportages, investeringsanalyse, interne kostenverrekeningen, balansen, winst- en verliesrekeningen, cash-flow, de jaarrekening en meerjarenplanningen. Jij gaat de Finance & Control afdeling binnen Bek naar een hoger niveau tillen.

Je rapporteert aan onze CFO, Herman Derix, en hebt een sterk functionele lijn met de Business Controller en alle andere afdelingen binnen Bek.

Wie ben je?

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, in bedrijfseconomische of accountancy richting en minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de accountancy.

Je hebt gedegen kennis van Excel en ervaring met ERP software (MS Dynamics is een pré). Bovendien heb je ervaring met administratieve organisatie/interne beheersing. Daarnaast beschik je over uitstekend ontwikkelde analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.

Je bent communicatief sterk en hebt een echte hands-on-mentaliteit. Je werkt pragmatisch en proactief. Zelfstandig te werk kunnen gaan is voor jou een tweede natuur.

Wat bieden wij je?

  • Marktconform salaris;
  • Vrijheid en ruimte om je talenten te ontwikkelen in een sterk groeiende organisatie;
  • Zelfstandige functie met veel ruimte voor ondernemerschap.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en cv naar annemieke.maassen@bek.nl. Voor meer informatie kun je je wenden tot de heer H. Derix, CFO. Hij is te bereiken via telefoonnummer: +31 6 21 41 74 59 of +31 413 – 34 15 06