Vacature

Vacature: IT Support Engineer

IT Support Engineer (38 uur)


Voor de afdeling IT zijn wij per direct op zoek naar een IT Support Engineer.

De functie

Als IT Support Engineer ben jij voor onze organisatie het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe portals/ webshops (web2print).  Je zal het eerste aanspreekpunt zijn in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde web portals en functionaliteiten daarin. Voor deze portals maken wij templates en doen wij artikelbeheer.

Jouw profiel

Je hebt een relevante ICT-opleiding op het niveau MBO 4/HBO of sterk bewezen ervaring. Je hebt ervaring met InDesign en Photoshop en het in HTML en CSS opmaken van een strak ontwerp is voor jou ook gesneden koek. Daarnaast zijn XML, XLST en PDF niet nieuw voor jou. Ervaring in scripting en de drukwerkindustrie is een pré.

We zoeken een breed georiënteerde proactieve ICT-er, die goed kan plannen, structureren en tevens nauwkeurig is. Bovendien beschik je over goede schriftelijke en mondelingen vaardigheden in Nederlands én Engels. Je bent een team player, maar ook zelfstandig kan je goed aan de slag.

Eigenschappen

Je bent accuraat, communicatief, resultaatgericht, stressbestendig en analytisch.

Wat bieden wij je?

We bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een uiterst dynamische branche, binnen een enthousiast team van professionals. Het is vanzelfsprekend dat wij je een marktconform salaris bieden, waarvan de hoogte mede bepaald wordt door je opleiding en relevante werkervaring

Interesse?

Stuur dan je motivatie en cv naar annemieke.maassen@bek.nl. Voor meer informatie kun je je wenden tot Peter Jennissen, telefoonnummer: 0413-34 15 06.