met oog op de toekomst

MVO & Duurzaamheid

Als innovatieve speler in de markt van retailcommunicatie vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere omgeving. Daarbij hebben we aandacht voor mens, maatschappij en milieu. We gaan hierin een stap verder dan de vanzelfsprekende groene initiatieven, zoals afvalscheiding, energiebesparing en het terugdringen van milieubelastende stoffen. Samen met onze partners pakken we ieder praktisch uitvoerbaar idee aan om groener te ondernemen. Zo is er straks ook nog genoeg voor onze familie na ons.

ISO 9001

KWALITEIT BOVEN ALLES

Bek heeft het ISO 9001 certificaat. Daarmee borgen we onze kwaliteit in de organisatie. Al onze processen zijn goed beschreven en die beschrijving wordt gevolgd in de uitvoering van onze taken.

ISO 14001

WE DENKEN AAN ONZE PLANEET

Bek heeft het ISO 14001 certificaat. We voldoen daarmee aan de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. We voldoen aan de wettelijke eisen op milieugebied. We kijken continu naar mogelijkheden om verbeterslagen te maken en de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te verkleinen.

FSC-C019106

VERANTWOORD BOSBEHEER

Bek heeft het FSC®-certificaat en wij maken, waar mogelijk, gebruik van papier en karton dat FSC® is gecertificeerd. Het FSC®-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Het gaat daarbij om bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Dat vinden we belangrijk.

Plastic reductie

WEG MET PLASTIC WEGWERPBEKERS

Een medewerker verbruikt per jaar circa 1.000 plastic wegwerpbekers. Om verspilling tegen te gaan, gebruiken wij in onze organisatie gepersonaliseerde mokken.

Duurzame productie

WE DRAGEN ONS STEENTJE BIJ

Bek zet duurzaamheid voor op. Daarom besteden wij al jaren aandacht aan duurzaam produceren. Dit doen we onder andere met onderstaande initiatieven:

  • LED-uv droogtechniek
  • Ecologische inkt
  • Geen chemisch afval van offsetpersen
  • Warmtepomp
  • Vanaf 2020 maken wij gebruik van zonne-energie

Winkelspecifiek produceren

REDUCTIE VAN
WASTE

De inzet van marketing portals zorgt ervoor dat we winkelspecifiek produceren en POS-materiaal in pakketten op maat kunnen leveren. Hiermee wordt verspilling van promotiematerialen voorkomen en reduceren we het drukwerk met meer dan 20%. Daar worden we blij van.

Lokale ondersteuning projecten

EEN BETERE MAATSCHAPPIJ

Bek vindt het belangrijk om ook lokale projecten te ondersteunen. De afgelopen jaren hebben we ons steentje bijgedragen bij onder andere:

  • The Big Run
  • Veghel On Ice
  • Cultuurinitatieven
  • Sportclubs en verenigingen
  • Bouwdorp Veghel

Meer informatie?

Neem eenvoudig contact met ons op en stuur een e-mail naar

Of neem contact op met Dennis van der Hagen

T +31 413 34 15 06

M +31 6 27 14 97 96