met oog op de toekomst

MVO & Duurzaamheid

Als innovatieve speler in de markt van retailcommunicatie vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere omgeving. Daarbij hebben we aandacht voor mens, maatschappij en milieu. We gaan hierin een stap verder dan de vanzelfsprekende groene initiatieven, zoals afvalscheiding, energiebesparing en het terugdringen van milieubelastende stoffen. Samen met onze partners pakken we ieder praktisch uitvoerbaar idee aan om groener te ondernemen. Zo is er straks ook nog genoeg voor onze familie na ons.

FSC-certificaat

VERANTWOORD BOSBEHEER

Bek heeft het FSC-certificaat en meer dan de helft van het papier dat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Het gaat daarbij om bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Dat vinden we belangrijk.

ISO14001

WE DENKEN AAN ONZE PLANEET

Bek heeft het ISO 14001 certificaat. We voldoen daarmee aan de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. We voldoen aan de wettelijke eisen op milieugebied. We kijken continu naar mogelijkheden om verbeterslagen te maken en de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te verkleinen.

ISO9001

KWALITEIT BOVEN ALLES

Bek heeft het ISO9001 certificaat. Daarmee borgen we onze kwaliteit. Al onze processen zijn goed beschreven en die beschrijving wordt gevolgd in de uitvoering van onze taken.

Meer informatie?

Neem eenvoudig contact met ons op en stuur een e-mail naar

Of neem contact op met Dennis van der Hagen

T +31 413 34 15 06

M +31 6 27 14 97 96