Bek 1 op 1 publiceren

1 op 1 publiceren heeft de toekomst, want geen mens is hetzelfde. Dat begrijpen we bij Bek als geen ander. Daarom maken wij gepersonaliseerde content, zowel offline als online, zodat jij het beste resultaat behaalt. Vanuit data raken we jouw klanten met persoonlijk drukwerk en relevante direct mail en e-mailmarketing. En we helpen jou graag met fulfilment op maat.

0
medewerkers
0
POS-pakketten per week
0
GB dataverkeer per maand
0
drukvellen per jaar
0
m² winkelposters per maand
Jouw partner bij elke stap

We hebben de hele keten in eigen hand. Daarom kunnen we jou veel werk uit handen nemen. Van strategische communicatieadviezen en het verzamelen van de juiste data, tot overtuigende online nieuwsbrieven en fysiek promotiemateriaal van de beste kwaliteit.

1 op 1 publiceren

De ene klant is de andere niet. Daarom geloven wij in gerichte 1 op 1 communicatie. Aan de ene kant door jou een online omgeving op maat te bieden waarin jij jouw eigen acties bedenkt en beheert. Maar ook door met een precies passende boodschap of aanbieding op exact het juiste moment jouw klant te bereiken.

De familie groeit

In 1968 werkte er bij ons alleen maar familie. Nu, bijna 50 jaar later en 170+ medewerkers rijker, voelt dat nog steeds zo. We geloven in familiegevoel op de werkvloer. We hebben respect voor elkaar en werken samen in vertrouwen.

Met oog op de toekomst

Wij dragen ons steentje bij aan een betere omgeving. We gaan hierin een stap verder dan de vanzelfsprekende groene alternatieven zoals afvalscheiding, energiebesparing en het terugdringen van milieubelastende stoffen. Samen met onze partners pakken we ieder praktisch uitvoerbaar idee aan om groener te ondernemen. Zo is er straks ook nog genoeg voor onze familie na ons.

Onze familie

Wij komen uit een familie van communicatiebedrijven: grote broer Bek en ons rebelse zusje New. Samen kunnen wij de hele keten aan.

Interesse gewekt?

Interesse gewekt?

Praat met Dennis

T: 0413-34 15 06
E: dennis.vanderhagen@bek.nl