Back to … normal!

 

Stukje bij beetje gaan we richting het nieuwe normaal waarbij de 1,5 meter afstandsregel een belangrijke richtlijn is. Met een corona safety pakket van Bek communiceer je duidelijk en in één oogopslag de veiligheidsvoorschriften. Voor op het werk, op school, de sportvereniging, in het café of in de winkel. Dit veiligheidspakket bevat voor elke branche de juiste middelenmix. Simpel en doeltreffend vormgegeven, snel geleverd en met zorg samengesteld. Klik hieronder op jouw branche voor meer informatie.

Leren in real-life

Back to school

Het onderwijs opent voorzichtig weer haar deuren. Maar de 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht. Hoe organiseer je dit als school? Wij helpen je graag met een goede voorbereiding.

Terug in beweging

Back to sport

Buiten sporten is voor iedereen weer toegestaan mits op 1,5 meter afstand.  Sportverenigingen zullen weer opengaan onder bepaalde voorwaarden. Met behulp van een corona safety pakket blijft sporten veilig en gezond.

Samen thuis, samen terug

Back to work

Na weken thuiswerken keren werknemers weer terug naar hun werkplek. Laat je werknemers zich weer welkom voelen op het werk en zorg voor een veilige werkomgeving.

Veilig verkopen

Back to retail/MKB

Je klanten veilig van dienst kunnen zijn. Het is enorm belangrijk in het nieuwe normaal. Met onze middelenmix zorg je ervoor dat iedereen veilig jouw winkel, bedrijf of zaak binnen kan stappen.

Ook op 1,5 meter gastvrij

Back to horeca

Hoe zorg je ervoor dat je de gastvrijheid kan bieden die jouw gasten verdienen? Ook in een 1,5 meter samenleving. Met een corona safety pakket genieten jouw gasten veilig van een hapje en een drankje.

Veilig plezier maken

Back to leisure

Om optimaal te kunnen genieten moet de veiligheid gewaarborgd blijven. Met een veiligheidspakket zorg je voor duidelijke regels en kunnen bezoekers zonder zorgen en veilig plezier maken.

Alles bij de hand

Safety bureaudisplay

Geef je werknemers een veilig en warm welkom terug gevoel. Met een handige gepersonaliseerde bureaudisplay help je je werknemers veilig te kunnen werken.

Veilig dichtbij

Safety plexiglas

In sommige situaties is het niet mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Door dan plexiglas te gebruiken kun je toch zorgen voor de nodige veiligheid.

Reinigen met regelmaat

Safety zuil

Schone handen zijn superbelangrijk in het nieuwe normaal. Met een opvallende zuil zorg je ervoor dat niemand deze boodschap misloopt.