Safety pakketten

 

Zoals aangekondigd in de laatste persconferentie komen de mondkapjes terug in publieke binnenruimten, wordt het kunnen tonen van het coronatoegangsbewijs op meer plekken nodig en is het houden van afstand opnieuw een belangrijke richtlijn. Met een corona safety pakket van Bek communiceer je duidelijk en in één oogopslag de op dat moment geldende veiligheidsvoorschriften. Voor op het werk, op school, de sportvereniging, in het café of in de winkel. Dit veiligheidspakket bevat voor elke branche de juiste middelenmix. Simpel en doeltreffend vormgegeven, snel geleverd en met zorg samengesteld. Klik hieronder op jouw branche voor meer informatie.

Leren in real-life

Scholen

Het onderwijs heeft haar deuren geopend. Maar het advies om afstand te houden waar mogelijk is van kracht. Hoe organiseer je dit als school? Wij helpen je graag met duidelijke communicatie.

In beweging

Sport

Sporten is voor iedereen toegestaan na het tonen van het coronatoegangsbewijs. Met behulp van een safety pakket communiceer je in één oogopslag de maatregelen en blijft sporten veilig en gezond.

50-50 thuis en naar het werk

Werk

De helft van de tijd thuis werken wordt de komende tijd de norm. Laat je werknemers zich zorgeloos voelen als ze naar hun werkplek komen en zorg voor een veilige werkomgeving.

Veilig verkopen

Retail/MKB

Je klanten veilig van dienst kunnen zijn. Het is enorm belangrijk in deze tijd. Met onze middelenmix zorg je ervoor dat iedereen veilig jouw winkel, bedrijf of zaak binnen kan stappen.

Ook nu gastvrij

Horeca

Hoe zorg je ervoor dat je de gastvrijheid kan bieden die jouw gasten verdienen? Met een corona safety pakket genieten jouw gasten veilig van een hapje en een drankje.

Veilig plezier maken

Leisure

Om optimaal te kunnen genieten moet de veiligheid gewaarborgd blijven. Met een veiligheidspakket zorg je voor duidelijke regels en kunnen bezoekers zonder zorgen en veilig plezier maken.

Alles bij de hand

Safety bureaudisplay

Geef je werknemers een veilig en warm gevoel als zij op hun werkplek zijn. Met een handige gepersonaliseerde bureaudisplay help je je werknemers veilig te kunnen werken.

Veilig dichtbij

Safety plexiglas

In sommige situaties is het niet mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Door dan plexiglas te gebruiken kun je toch zorgen voor de nodige veiligheid.

Reinigen met regelmaat

Safety zuil

Schone handen zijn superbelangrijk in deze tijd. Met een opvallende zuil zorg je ervoor dat niemand deze boodschap misloopt.