Safety bureaudisplay

Help je werknemers veilig te werken

 

We gaan de komende tijd 50% thuis werken en 50% op de oude vertrouwde werkplek. Help je werknemers goed en veilig te kunnen werken als zij op het werk zijn. Met een safety bureaudisplay ligt alles binnen handbereik om veilig te kunnen werken en het zorgt daarnaast voor een overzichtelijk en opgeruimd bureau.

Jouw safety bureaudisplay

In het safety bureaudisplay kun je desinfectiegel plaatsen, zodat je constant herinnerd wordt aan het desinfecteren van je handen. Daarnaast kun je er je telefoon in plaatsen, zodat je gemakkelijk kan videobellen. Ook is er plaats voor een aantal pennen. Uiteraard kunnen we het safety bureaudisplay laten bedrukken in jouw eigen huisstijl en huiskleuren.

Gepersonaliseerd safety bureaudisplay

Zet op alle bureaudisplays de naam van de werknemer. Door het bureaudisplay te personaliseren creëer je een warm welkomgevoel. Een leuke tekst op het safety bureaudisplay plaatsen? Ook dat is mogelijk. Het safety bureaudisplay is in te vullen zoals jij dat wilt. Neem contact op met Dennis voor de mogelijkheden.

HOE WERKT HET

  1. Download de prijslijst
  2. Kies uit non-branded of gepersonaliseerde bureaudisplays
  3. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling

Neem contact op

Dennis van der Hagen

+ 31 6 27 14 97 96

dennis.vanderhagen@bek.nl

Deze merken gingen je voor….

Partners

New. Brand Activators.

Wij activeren merken, brengen hun doelgroep in beweging en laten hen groeien. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

PimpYours.com

Specialist in gepersonaliseerde items. Van kleine tot grote oplages. De producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos!