Horeca

Communiceer duidelijk de maatregelen met een corona safety pakket

 

Een terrasje pikken, aan de bar hangen of een restaurant bezoeken. Als horecaondernemer wil je daar met de huidige maatregelen goed op voorbereid zijn. Met een goede voorbereiding kun je de gastvrijheid blijven bieden die jouw gasten van je gewend zijn en kunnen ze veilig van een hapje en een drankje genieten. Het corona safety pakket helpt je alle veiligheidsvoorschriften duidelijk en in één oogopslag te communiceren naar je personeel en je gasten. Zo houden we corona onder controle en kan de horeca straks weer op volle toeren draaien.

Corona safety pakket non-branded

We hebben voor jou het ideale pakket samengesteld. Het corona safety pakket non-branded bestaat uit verschillende communicatiemiddelen voor om en in jouw zaak. Denk aan vloerstickers, deurstickers en roll-up banners. Maak je keus uit twee soorten pakketten.

Corona safety pakket op maat

Wil je alle communicatiemiddelen in jouw huisstijl en/of huiskleuren laten bedrukken? Dat kan. Wij kunnen het corona safety pakket voor je personaliseren. Wil je graag zelf de middelen in het pakket bepalen of extra middelen toevoegen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Dennis.

[layerslider_vc id=”1″]

HOE WERKT HET

  1. Download de pakketlijst
  2. Maak je keus uit de twee soorten pakketten of kies voor een corona safety pakket op maat
  3. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling
  4. Het corona safety pakket non-branded wordt binnen 48 uur geleverd. Een pakket op maat wordt geleverd binnen 4 werkdagen.

Neem contact op

Dennis van der Hagen

+ 31 6 27 14 97 96

dennis.vanderhagen@bek.nl

Deze merken gingen je voor….

Partners

New. Brand Activators.

Wij activeren merken, brengen hun doelgroep in beweging en laten hen groeien. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

PimpYours.com

Specialist in gepersonaliseerde items. Van kleine tot grote oplages. De producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos!