Leisure

Waarborg de veiligheid met een corona safety pakket

 

Om optimaal te kunnen genieten van de vrijetijdsvoorzieningen is het belangrijk dat ook daar de veiligheid gewaarborgd blijft. Een corona safety pakket helpt je als vrijetijdsvoorziening alle veiligheidsvoorschriften duidelijk en in één oogopslag te communiceren naar personeel en bezoekers. Zo kan iedereen veilig en zonder zorgen plezier blijven maken.

Corona safety pakket non-branded

Wij begrijpen dat iedere locatie en routing uniek is. Dat vraagt om maatwerk items. Stel zelf je corona safety pakket non-branded samen en kies uit verschillende communicatiemiddelen voor om en in jouw vrijetijdsvoorziening. Denk aan vloerstickers, posters, roll-up banners en plexiglas. Download de prijslijst, neem contact op met Dennis en kies de middelen die voor jou relevant zijn.

Gepersonaliseerd Corona safety pakket

Wil je alle communicatiemiddelen in jouw huisstijl en/of huiskleuren laten bedrukken? Dat kan. Wij kunnen het corona safety pakket voor je personaliseren. Neem contact op met Dennis.

[layerslider_vc id=”1″]

HOE WERKT HET

  1. Download de prijslijst
  2. Kies de middelen die voor jou relevant zijn
  3. Maak je keus uit non-branded of gepersonaliseerde communicatiemiddelen
  4. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling
  5. Het corona safety pakket non-branded wordt binnen 48 uur geleverd. Een gepersonaliseerd pakket wordt geleverd binnen 4 werkdagen

Neem contact op

Dennis van der Hagen

+ 31 6 27 14 97 96

dennis.vanderhagen@bek.nl

Deze merken gingen je voor….

Partners

New. Brand Activators.

Wij activeren merken, brengen hun doelgroep in beweging en laten hen groeien. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

PimpYours.com

Specialist in gepersonaliseerde items. Van kleine tot grote oplages. De producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos!