Retail/MKB

Verleen veilig je diensten met de geldende veiligheidsvoorschriften

 

Dat de veiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft is enorm belangrijk. Natuurlijk voor je klanten, maar ook voor je personeel. Een corona safety pakket helpt je alle veiligheidsvoorschriften duidelijk en in één oogopslag te communiceren. Zo kan iedereen fijn en effectief winkelen en kunnen diensten veilig worden verleend.

Retail Corona safety pakket non-branded

Wij begrijpen dat iedere locatie en routing uniek is. Dat vraagt om maatwerk items. Daarom kun je zelf je retail corona saftey pakket non-branded samenstellen. Download de prijslijst, neem contact op met Dennis en kies de middelen die voor jou relevant zijn. Denk aan plexiglas, buttons en signing in de vorm van vloerstickers.

MKB Corona safety pakket non-branded

We hebben voor jou het ideale pakket samengesteld. Het MKB corona safety pakket non-branded bestaat uit verschillende communicatiemiddelen voor om en in je winkel, bedrijf of zaak. Denk aan vloerstickers, raamstickers en posters. Maak je keus uit twee soorten pakketten. Wil je graag zelf de middelen in het pakket bepalen of extra middelen aan een samengesteld pakket toevoegen? Dat is mogelijk. Neem contact op met Dennis.

Gepersonaliseerd corona safety pakket

Wil je alle communicatiemiddelen in jouw huisstijl en/of huiskleuren laten bedrukken? Dat kan. Wij kunnen het corona safety pakket voor je personaliseren. Zowel voor retail als voor MKB.

[layerslider_vc id=”1″]

HOE WERKT HET? – Retail

  1. Download de pakketlijst
  2. Kies de middelen die voor jou relevant zijn
  3. Maak je keus uit non-branded of gepersonaliseerde communicatiemiddelen
  4. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling
  5. Het retail corona safety pakket non-branded wordt binnen 48 uur geleverd. Een gepersonaliseerd pakket wordt geleverd binnen 4 werkdagen.

HOE WERKT HET? – MKB

  1. Download de pakketlijst
  2. Kies uit de twee soorten pakketten of stel zelf je pakket samen
  3. Maak je keus uit non-branded of gepersonaliseerde communicatiemiddelen
  4. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling
  5. Het MKB corona safety pakket non-branded wordt binnen 48 uur geleverd. Een gepersonaliseerd pakket wordt geleverd binnen 4 werkdagen.

Neem contact op

Dennis van der Hagen

+ 31 6 27 14 97 96

dennis.vanderhagen@bek.nl

Deze merken gingen je voor….

Partners

New. Brand Activators.

Wij activeren merken, brengen hun doelgroep in beweging en laten hen groeien. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

PimpYours.com

Specialist in gepersonaliseerde items. Van kleine tot grote oplages. De producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos!