Sport

Voldoe aan de geldende veiligheidsmaatregelen met een corona safety pakket

 

Kinderen tot en met 12 jaar mogen samen georganiseerd sporten. Ook jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen mogen sporten als zij een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Met een corona safety pakket communiceer je duidelijk en in één oogopslag alle veiligheidsvoorschriften naar jouw sportleden. Zo houden we sporten veilig en blijven we gezond.

Corona safety pakket non-branded

We hebben voor jou het ideale pakket samengesteld. Het corona safety pakket non-branded bestaat uit verschillende communicatiemiddelen voor om en in de sportvereniging, het sportveld en voor op de parkeerplaats, in de kleedkamers en de kantine. Denk aan vloerstickers, deurstickers en roll-up banners. Maak je keus uit twee soorten pakketten.

Corona safety pakket op maat

Wil je alle communicatiemiddelen in jouw huisstijl en/of huiskleuren laten bedrukken? Dat kan. Wij kunnen het corona safety pakket voor je personaliseren. Wil je graag zelf de middelen in het pakket bepalen of extra middelen toevoegen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Dennis.

[layerslider_vc id=”1″]

HOE WERKT HET

  1. Download de pakketlijst
  2. Maak je keus uit de twee soorten pakketten of kies voor een corona safety pakket op maat
  3. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling
  4. Het corona safety pakket non-branded wordt binnen 48 uur geleverd. Een pakket op maat wordt geleverd binnen 4 werkdagen.

Neem contact op

Dennis van der Hagen

+ 31 6 27 14 97 96

dennis.vanderhagen@bek.nl

Deze merken gingen je voor….

Partners

New. Brand Activators.

Wij activeren merken, brengen hun doelgroep in beweging en laten hen groeien. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

PimpYours.com

Specialist in gepersonaliseerde items. Van kleine tot grote oplages. De producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos!