Safety plexiglas

Zorg voor veiligheid ook op kleinere afstand

 

Tussen werknemers, bij de toonbank, bij een receptie, er zijn genoeg situaties te bedenken wanneer 1,5 meter afstand niet helemaal haalbaar is. Of soms leent de ruimte zich er gewoon niet voor. Wanneer je geen 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden, maar dit wel wenselijk is, biedt plexiglas de oplossing. Door deze preventieschermen in te zetten kan er veilig gewerkt worden en is contact op een minder grote afstand toch veilig.

Safety plexiglas non branded

Het is belangrijk jezelf en anderen zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Het safety plexiglas is in verschillende maten verkrijgbaar en kun je zowel staand als hangend bestellen. Zo is er voor elke situatie een passende plexiglasplaat.

Gepersonaliseerd safety plexiglas

Het safety plexiglas kunnen we laten bedrukken met bijvoorbeeld wat huisstijlelementen. Wil je er een leuke boodschap op plaatsen of de platen personaliseren? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Dennis.

HOE WERKT HET

  1. Download de prijslijst
  2. Kies uit safety plexiglas non-branded of gepersonaliseerd safety plexiglas
  3. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling

Neem contact op

Dennis van der Hagen

+ 31 6 27 14 97 96

dennis.vanderhagen@bek.nl

Deze merken gingen je voor….

Partners

New. Brand Activators.

Wij activeren merken, brengen hun doelgroep in beweging en laten hen groeien. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

PimpYours.com

Specialist in gepersonaliseerde items. Van kleine tot grote oplages. De producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos!