Safety zuil

Schone handen voor iedereen

 

Om corona onder controle te houden, zijn schone handen erg belangrijk. Op school, tijdens werk, in een winkel, restaurant, bioscoop, pretpark, bij de kapper of op de sportvereniging. Overal. Deze opvallende zuil plaats je bij binnenkomst of op andere in het oog lopende plaatsen en zorgt ervoor dat iedereen in een mum van tijd altijd schone handen heeft.

Jouw safety zuil

De safety zuil is makkelijk neer te zetten en doeltreffend vormgegeven. In de twee gaten bovenop plaats je desinfectiegel en papieren tissues en binnenin de zuil plaats je een prullenbak waar de tissues kunnen worden weggegooid. Uiteraard kunnen we de safety zuil laten bedrukken in jouw eigen huisstijl en huiskleuren.

Slogan of eigen tekst

Kies voor de slogan die past bij jouw branche. Wil je graag een eigen tekst plaatsen op de safety zuil? Dat is mogelijk. Neem contact op met Dennis.

HOE WERKT HET

  1. Download de prijslijst en maak je keus
  2. Kies voor een slogan of bepaal je eigen tekst
  3. Neem contact op met Dennis en plaats je bestelling

Neem contact op

Dennis van der Hagen

+ 31 6 27 14 97 96

dennis.vanderhagen@bek.nl

Deze merken gingen je voor….

Partners

New. Brand Activators.

Wij activeren merken, brengen hun doelgroep in beweging en laten hen groeien. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

PimpYours.com

Specialist in gepersonaliseerde items. Van kleine tot grote oplages. De producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, persoonlijke tekst of een foto. De mogelijkheden zijn eindeloos!