Vacature

Vacature: Tactisch inkoper

Wie je bent

Een ambitieuze professional die gedijt in een uitdagende, dynamische omgeving en een creatieve en tegelijkertijd pragmatische aanpak heeft voor het oplossen van problemen. Door scherpe analyses weet jij de juiste data te verzamelen en ben je ook accuraat genoeg om deze goed te verwerken. Je handelt integer; behandelt leveranciers objectief en weet een win-win situatie te creëren voor alle partijen om via deze weg een optimaal resultaat te behalen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent nieuwsgierig van aard.

  • 3+ jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • HBO denk- en werkniveau, richting logistiek/bedrijfskunde/inkoop, bij voorkeur aangevuld met functiegerichte opleidingen;
  • Analytisch, pro-actief en kwaliteitsgericht
Wat bieden wij je?

Een functie in een hele interessante omgeving en met enthousiaste collega’s. Als inkoopprofessional krijg jij alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris.

Tactisch inkoper  (38 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nieuwe collega die onze afdeling inkoop kan versterken.

Onze organisatie richt zich volledig op groei en innovatie. Inkoop speelt een cruciale rol in onze bedrijfsprocessen. Maak jij het verschil door jouw klantgerichte houding, zowel intern als extern, en jouw drive om te willen verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheden

In de functie van Tactisch Inkoper maak je onderdeel uit van de afdeling inkoop en rapporteer je aan de Manager Inkoop. De afdeling is verantwoordelijk voor inkoop van onze beide bedrijven Bek 1 op 1 publiceren en New Brand Activators.

Als Tactisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkopen van goederen en diensten die nodig zijn om de producten van onze relaties te kunnen vervaardigen, of te laten vervaardigen. Je sluit raamovereenkomsten af met leveranciers waarbinnen diensten en/of goederen kunnen worden ingekocht door zowel de Tactisch Inkoper zelf, als andere medewerkers in de organisatie die daarvoor bevoegd zijn. In de functie van Tactisch Inkoper heb je een grote vrijheid tot zelfstandig onderhandelen met betrekking tot het maken van prijsafspraken zowel op orderniveau alsmede m.b.t raamovereenkomsten.

Verder stel je jaarlijks en halfjaarlijks een spendanalyse op, zorg je voor het contractbeheer en voer je jaarlijks de leveranciersaudits uit. Je signaleert en adviseert in standaardisatiemogelijkheden t.b.v het productieproces en stelt mede het jaarlijkse inkoopplan op.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie en cv naar annemieke.maassen@bek.nl. Voor meer informatie kun je je wenden tot Camilo Kleinekoort, Hoofd Inkoop, telefoonnummer: 0413-34 15 06.