We hebben de hele keten in eigen hand. Daarom kunnen we jou helpen met productie en distributie op maat. We hebben zelfs de Winkelpakketmodule© ontwikkeld: een online platform waarmee je gemakkelijk zelf online en offline promotiemateriaal bestelt.

POS-pakketten

Wij verzorgen de handling en logistiek van POS-pakketten op maat. Verpakt op winkelvolgorde én op basis van looproute en actieplanning. Zo heb je minder verspilling en een snellere interne distributie.

(e)Fulfilment

We hebben de hele keten in eigen hand. Daarom kunnen we jou veel werk uit handen nemen. Dit doen we zelfs met (e)fulfilment op maat en volledig customized, zodat jij optimaal kunt besparen maar wel met het beste resultaat.

Warehousing

We helpen je graag met beheren van de gehele keten, inclusief je voorraden. Dankzij onze floor space en expertise kan het voorraadbeheer van je bedrijf aan ons worden uitbesteed, om op een zo efficiënt mogelijke wijze te kunnen werken.

Verpakservice

Een speciale boodschap heeft ook een bijpassende verpakking nodig. Wij helpen je graag bij het creëren van extra merkbeleving met verpakkingen op maat.

Retail Logistics cases

Dolmar – Ondersteuning dealers

22 februari 2017

Agrifac – Gepersonaliseerde brochures

22 februari 2017

FOX – Mars activatie

12 december 2016

Mona – Online platform op maat

3 oktober 2016

EMTÉ – Samen besparen

3 oktober 2016

Interesse gewekt?

Interesse gewekt?

Praat met Dennis

T: 0413-34 15 06
E: dennis.vanderhagen@bek.nl