MARKETINGPortals

Volledige controle over je merk en content

Wil je tot 25% besparen op je promotiematerialen? Een marketingportal van Bek maakt dat mogelijk. Het is een online platform, waarmee je op een efficiënte manier de opmaak en verspreiding van je marketingmaterialen regelt.

Signage

Groot formaat printen op allerlei materialen

Je merk of acties groots uitdragen? Met de signage-oplossingen van Bek is dat goed te doen. Niet alleen op papier, maar ook op allerlei plaatmaterialen en zelfs op deuren. Zo zet je je merk in the picture.

Print & Finish

PRINTEN, DRUKKEN EN HOOGWAARDIG AFWERKEN

Ben je op zoek naar posters, flyers, boeken of displays? Bek kan het allemaal drukken en printen. Daarnaast heeft Bek al jaren ervaring in het hoogwaardig afwerken van de materialen.

(e)fulfilment

Orderverwerking, voorraadbeheer en verzending

Wil je kosten besparen en logistieke stromen op de winkelvloer reduceren? Bek kan met (e)fulfilment haar klanten volledig ontzorgen en op maat samengestelde pakketten leveren op winkelniveau.

Retail Logistics

Op tijd en volgens specificaties leveren op locatie

Wil je je zending ontvangen op het juiste moment en op de juiste plaats? De retail logistics afdeling van BEK regelt het voor je. We leveren volgens de wens van de klant via distributiecentra of op filiaalniveau.

SLEEVES & DISPLAYS

DÉ NIEUWE STANDAARD IN PROMOTIEDISPLAYS

Slimme oplossingen voor de retailer, die zorgen voor meer efficiency op de werkvloer: dat is waar Bek mede bekend om staat. Een mooi voorbeeld is ons promotiedisplay-concept, een concept dat volgens ons de potentie heeft om uit te groeien tot dé standaard in promotiedisplays.