Print & finish

Printen, drukken en hoogwaardig afwerken

Alles in huis.
Drukken en printen tot formaten van 70 x 100 cm. Bij kleine oplages of personaliseren per item gaan we voor printen. Bij grote oplages voor drukken. We kijken altijd naar de meest efficiënte oplossing. We zijn in bezit van ISO 9001:2015 en kunnen volgens de FSC-normen leveren.

Uiteraard kunnen we je drukwerk op diverse manieren afwerken, bijvoorbeeld rillen, snijden, stansen, vouwen, nieten, vergaren, brocheren.

 

Belangrijkste voordelen:

  • Eén workflow in huis, procesbeheersing
  • Kleur- en kwaliteitsbewaking
  • Snelle time-to-market

Opvallen vlak voor de aankoop?

Point of sale-materiaal

Op de winkelvloer worden vaak de aankoopbeslissingen genomen. Goed point of sale-materiaal kan die beslissing beïnvloeden en instorepromoties onder de aandacht brengen. Wij verzorgen de productie en distributie van deze materialen. Denk hierbij aan schapstroken, schapstoppers, toonbankdisplays, wobblers, plafondhangers, prijskaartjes en kubussen.

Leg je verhaal of recepten vast.

Boeken drukken

Wat is er nu mooier dan het verhaal over je merk of je bedrijf voor eeuwig vastleggen? Of je klanten verrassen met een boek vol recepten. Bek kan boeken drukken in hoogwaardige kwaliteit. We kunnen boeken leveren met hardcover, softcover, wire-o, geniet of gebrocheerd. In allerlei formaten en papierkwaliteiten.

Samen met New Brand Activators, het zusje van Bek kunnen we u al het werk uit handen nemen. Zij kunnen naar wens het concept, de vormgeving, de fotografie en de opmaak verzorgen.

Je boodschap persoonlijk bij de mensen thuis?

Direct mail

Direct mail kan een handig middel zijn in de marketingmix. Het brengt je communicatieboodschap bij de mensen thuis en kan oproepen tot winkelbezoek of aanzetten tot actie. Wij kunnen direct mails verzorgen. Het concept bedenken, de direct mail printen, personaliseren en verzenden.

Informatie verspreiden of aanzetten tot actie?

Folders

We drukken folders in allerlei formaten. A3-formaat, A4, A5 of in afwijkende formaten. Uiteraard kunnen we de folders ook vouwen, afwerken en laten bezorgen in een gewenst doelgroepgebied.

We maken periodieke folders voor diverse retailers.

Opvallen in of buiten de winkel

Posters

Een ideale manier om in je winkel direct de aandacht van de consument te verkrijgen is communiceren via posters. We produceren posters in diverse formaten. Van A4 tot abriformaat. Je kunt ze bestellen per stuk, per 1.000 stuks of nog veel meer.

Meer informatie?

Neem contact op met Dennis van der Hagen

T +31 413 34 15 06

M +31 6 27 14 97 96