Signage

Groot formaat printen

Laat jouw merk opvallen in groot formaat.
Printen van communicatiemiddelen in grote formaten tot 2,5 meter breed en eindeloos in de lengte. Onze producties gaan verder dan alleen papier. Onze largeformatmachine print op plaatmateriaal, zoals forex, dibond, vinyl of karton. Maar ook op deuren, stof, zeil, canvas, plexiglas, metaal of hout. Handig voor de productie van onder andere displays.

 

Belangrijkste voordelen:

  • Groot formaat zonder snijlijnen
  • Kleine volumes, zelfs 1 stuk

Wil je het anders dan anders?

Special prints

Bek kan uitstekend inspelen op speciale klantwensen. We printen de meest uiteenlopende items. Zo hebben we al tafels, sjoelbakken en deuren voorzien van een print. Heb je ook een speciale aanvraag waar je je klanten mee wilt verrassen of wil je een eyecatcher in je bedrijf neem dan contact met ons op.

Je merk uitdragen op je pand, je auto of je vloer?

Bestickering

Wil je je merk of actie communiceren op je pand of juist vlakbij het schap op de vloer. We produceren bestickering voor reclameborden, auto’s en andere voertuigen, ramen, wanden en vloeren. In allerlei kwaliteiten; indoor, outdoor, permanent, non-permament en statisch hechtend.

Een mooie uiting in of op je pand?

Indoor- & outdoorbanners

We printen, produceren en leveren outdoor- en indoorbanners. Zoals grootformaatbanners gespannen in een frame, die de aandacht trekken van voorbijgangers of roll-upbanners voor in uw showroom, winkel of beursstand.

Extra opvallen op de winkelvloer?

Plafondhangers

Dit zijn echte aandachtstrekkers in je winkel. Ideaal om nieuwe producten of acties te communiceren. Het zorgt ervoor dat bezoekers van je winkel op de juiste plaats stoppen om gebruik te maken van acties. We leveren ze naar wens compleet met de juiste plafondbevestiging.

Meer informatie?

Neem contact op met Dennis van der Hagen

T +31 413 34 15 06

M +31 6 27 14 97 96